Massage is voor iedereen

Behoefte om eens echt te ontspannen? Op zoek naar rust en ruimte? Of wil je jezelf simpelweg eens verwennen?

Massage is een heel natuurlijke vorm van ontspannen. Ik ben gespecialiseerd in integratieve massage welke als doel heeft algehele ontspanning te brengen in lijf en hoofd.

Integratieve massage is een full body massage. De standaard duur is 75 minuten. De ervaring leert dat dit een goede tijd is om tot echte ontspanning te komen. Voor de liefhebbers is er een 90 minuten massage. In overleg is ook 120 minuten mogelijk. Mocht je liever geen full body maar enkel een deel gemasseerd willen hebben dan kan dat ook (de minimale duur blijft dan 75 minuten).

De massage is een vloeiend geheel van verschillende technieken, die door de daarvoor opgeleide masseurs kan worden beoefend. Rustige volle strijkingen en diepere knedingen ontspannen het gehele lichaam (klassieke massage). Hier wordt gebruikt gemaakt van (verwarmde) massageolie. Daarnaast wordt het lichaam zacht en ritmisch bewogen wat op een diep niveau ontspannend werkt (pulsing). Ter afsluiting legt de masseur even de handen op je lichaam om de energie in balans te brengen (polariteitsmassage). Je komt helemaal tot rust.

Hoe ziet een massage sessie er uit?

Voorafgaand is er een kort gesprek met een warm voetenbadje. Ik zal in grote lijn uitleg geven over de massage zodat je een beeld hebt wat je kan verwachten. Jouw wensen komen aan bod en er is ruimte voor vragen. Als jij bijvoorbeeld klachten hebt en hier extra aandacht voor wilt dan zal ik dat meenemen in de massage.

Je kunt je vervolgens (gedeeltelijk) ontkleden in de kleedruimte en plaatsnemen op de massagetafel. Het lichaam zal bedekt worden met een massagedoek. De massage is in stilte. Op de achtergrond is er rustige muziek. Je lichaam blijft bedekt met een doek, behalve de lichaamsdelen die op dat moment behandeld worden. Na de massage zorg ik voor een glaasje water en is er tijd om even in stilte na te genieten.

Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en plan massagesessies redelijk ruim in. Houd voor je planning rekening met zeker 15 minuten extra per sessie bovenop genoemde tijdsduur vanwege voorgesprek, na-tijd en omkleden.
Gouden Handen is aangesloten bij Netwerk Integratieve Massage NL