Rustgevend en zacht

Duur is 60 minuten en de kleding kan aanblijven.

Voetreflexmassage: Dit is een massage van de voeten en onderbenen met als doel algehele ontspanning. Een aanrader voor mensen die geen massage van andere lichaamsdelen willen, maar wel ontspanning zoeken. In deze voetmassage worden ook enkele voetreflexpunten zachtjes behandeld.

Dynamische massage (pulsing): Het gehele lichaam wordt op een zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Zowel achterkant als voorkant van het lichaam wordt behandeld. Het is gebasseerd op het feit dat het lichaam grotendeels bestaat uit water. Door zachte pulsen te geven ontstaat er een golfbeweging, die doorwerkt in je hele lijf. Het wordt gecombineerd met energetische polariteitsmassage. (speciale 15 minuten massages zijn ontwikkeld voor bedrijven en evenementen).

Metamorfosemassage: Een subtiele energetische massage op voeten, handen en achterhoofd die een diepe uitwerking kan hebben. Metamorfosemassage helpt je helderheid te geven en oude patronen los te laten. Het is geschikt voor eenieder die in een verandering zit en een steuntje in de rug kan gebruiken. Bijvoorbeeld door een scheiding, verhuizing of verlies. Of als je juist voelt dat je vast zit en niet verder komt. Daarnaast kan het helpen bij psychische klachten zoals stress of depressie. Ook heeft het in gevallen bewezen effect op ADHD en autisme. Voor mensen in de terminale fase geeft de massage pijnstilling, acceptatie en veel troost.

Lymfedrainage op de voet: Via een lichte massage van bepaalde punten op de voet wordt het natuurlijke pompmechanisme van dit lymfestelsel gestimuleerd. Het lymfestelsel heeft een ontgiftigingsfunctie en zorgt voor een goed afweermechanisme. Hierdoor voert het lichaam vocht, ziektekiemen en afvalstoffen sneller af. Lymfedrainage wordt gebruikt bij o.a. vochtophopingen (oedeem), verkoudheid en sinusitis en een slechte weerstand. Tevens kan deze behandeling je helpen als je herstelt van een ziekte. Het geeft je weer meer energie en versterkt je weerstand wat je herstel ten goede komt. De massage zelf is zeer rustgevend.