Ik ben Resy Arts (1973). Mijn intentie is om met toegankelijke massages mensen ontspanning en rust te bieden. Dit doe ik sinds 2012. De massageopleiding heb ik gevolgd bij Geert van Coillie die als bewegingstherapeut en fysiotherapeut 20 jaar geleden tot de integratieve massage is gekomen. Ik ben aangesloten bij het Netwerk Integratieve Massage. Alle informatie vind je op hun website.

Wat mij aansprak in de opleiding was de nadruk op zowel pure vakkundigheid als de algehele aandacht als masseur. Ook vond ik het bijzonder hoe drie verschillende technieken zo goed bij elkaar passen. De massage raakt het lichaam en de geest zoals je mag verwachten. Een integratieve massage is de koningin der massages!

Sinds 2017 bied ik ook massages in zorginstellingen. Ik masseer ouderen die leiden aan dementie en Alzheimer, en mensen die leven met een chronische lichamelijke aandoening, zoals Parkinson of een beroerte. Dit doe ik vanuit grote betrokkenheid en met plezier. Warme aandachtige aanraking kan deze mensen (weer) een gevoel van welbehagen en geborgenheid geven en, naar ik hoop, weten zich zo ook gezien en gehoord.

Eind 2014 heb ik de HBO opleiding voetreflextherapie afgerond, om gericht klanten te behandelen. Ook ben ik in het bezit van het HBO diploma Medische Basiskennis conform laatste vereisten. Vele klanten die ik heb behandeld ervaren een aanzienlijke klachtenvermindering en/of meer energie. Vanwege praktische redenen (ik ben niet wekelijks beschikbaar wat een voorwaarde is voor effectieve behandelingen) geef ik momenteel geen voetreflextherapie.

Iemand die gemasseerd of behandeld wil worden stelt zich in zekere zin kwetsbaar op en ik ben me hier van bewust. Ik hecht er aan, als masseur en als mens, om in mijn behandelingen wensen en grenzen te respecteren, opmerkzaam en aandachtig te zijn. Zo kan de massage of behandeling beter worden ontvangen en heeft de klant hier ten volste profijt van.

Mocht je vragen hebben, van welke aard dan ook, aarzel dan niet en bel of mail mij.